Selskab Nyheder

Sealock Ny vandtæt motorcykeltaske Sadeltaske er på markedet

2022-10-10
I den kommende sæson,Sølåsnyvandtæt motorcykeltaskeer på markedet. Dette er envandtæt sadeltaske,og hovedmaterialet er 500D PVC-presenningen, presenningen er tyk, holdbar og høj kvalitet. Sadeltaskerne med to aftagelige duffeltasker, rulletop-stil, bruger krog-og-løkke-lukningen og spænderne og den justerbare webbing forbindes. Detsadeltaskeer at bruge højfrekvensmaskinen til at svejse, som holder gearet inde klart og tørt. Sadeltaskefarven er brug den sorte med det grå panel, og vi kan ændre andre forskellige farver til dekoration, såsom den sorte med gul, sort med hvid eller grå med gul, og anden farve, du kan lide. Forsiden med to webbing , som bruges til at holde gearet. Sadeltasken er en svejsereflekterende strimmel på sidefladen, som kan producere den stærke reflekterede lysstråle til at udføre advarselsfunktionen.
Hvordan bruger man den vandtætte sadeltaske? Rul posen tre gange og luk spændet, og sæt posen på motorcyklen, og tilslut derefter krog-og-løkke-lukningen og spænderne.
Kan sadeltasken bruges på en regnvejrsdag? Ja, når du kører på en regnvejrsdag, kan sadeltasken beskytte dit udstyr klart og tørt.

Lad os nyde motorcykelrejsen, find den smukke ting på tur-måden.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept