Selskab Nyheder

Sådan vælger du en vandtæt blød køler

2022-11-08
Vandtæt blødere kølertilbyder en letvægtsløsning, der er nem at transportere til at konservere mad og holde drikkevarer kolde, når du er på farten. Vi har altid en plads i vores gearskab til en hård køler, men vandtæt blød køler har vist sig at være lige så essentiel.Den vandtætte bløde køler er let, så én person kan gribe og hurtigt transportere fra dækket til lastbilens lad.
Hvordan vælger man en vandtæt blød køler? Her er nogle hot sellVandtæt blødere kølertil din reference
waterproof soft cooler
Det herVandtæt blødere kølerer brug plastik top combie med den bløde krop, og det er brudt den originale vandtætte bløde køler, som bare fuld taske blød krop, eller fuld taske hård krop. Hvis du kan lide det specielle design, og du kan vælge dette.
waterproof soft cooler
Denne vandtætte bløde køler bruger magneter til at skabe en lækagebestandig forsegling langs toppen, forhindrer vandet i at løbe ind i køleren, og munden er stor nok til let at sætte i eller tage gearet ud.
waterproof soft cooler
Denne vandtætte bløde køler er brug den lækagesikre lynlås på oversiden, og lynlåsen er 100% lækagetæt, den kan forhindre vandet i at løbe ind i gearet. Lynlåsen, munden er stor nok til let at tage gearet ud. Meget velegnet til at holde drikkevaren og maden.
waterproof soft cooler
Det herVandtæt blødere kølerHvis du bruger den rullende top, er den fulde taske blød krop. Når du sætter gearet i posen, ruller du oversiden tre gange og lukker derefter spændet, hvilket også forhindrer vandet i posen.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept