Selskab Nyheder

Sealock Vandtæt køletaske

2022-12-12

Der er så mange vandtætte produkter på markedet, hvorfor vælge Sealockvandtæt taske? Fordi Sealock har en lang historie og god kvalitet. I 1998 etablerede vi vores første PVC-produktfabrik i Shenzhen. Nu har vi tre fabrikker i Shenzhen, Dongguan og Ho Chi Minh City, Vietnam. Ud over erfarne produktionsmedarbejdere har vi den mest avancerede posefremstillingsmaskine på markedet på nuværende tidspunkt. Disse er garantien for vores produktionskapacitet. Det er ingen overdrivelse at sige, at vores vandtætte produkter er af den bedste kvalitet, og den vandtætte køletaske er et repræsentativt produkt.
Sølåsvandtæt køletaskekan bruges til isvand, til opbevaring af kødfrugter og grøntsager osv. Den vandtætte køletaske kan imødekomme familie og venners behov til udendørs turisme, grill, camping, picnic, strandsvømning, fiskeri, take-out, langdistance udendørs transport Mobil, medicinsk osv. Den har vandtæthed, køling, isolering, varme og bærbarhed.
840D TPU har fremragende slidstyrke, der sikrer vandtæthed inde og ude. Sømløs svejseteknologi introduceres for at opnå vandtæt og lækagetæt til vores køletasker, hvilket gør den perfekt til enhver udendørsoplevelse. Lufttæt lynlås er en standardkomponent til vores køletasker. Ingen bekymringer om læk-ind eller læk-ud. Håndtag på begge sider, let at bære, når tasken er fuldt lastet.Aftageligt skulderremsspænde, skiftende bære i hånden eller på skulderen. Fødevaresikkerhedsforingsmateriale gør det stærkt og slidstærkt. Fortykket isoleringsskum med lukkede celler er perfekt til at holde genstande isoleret i lange timer.
Detaljerne i Sealock køletasken bestemmer forskellene både på funktion og udseende.

Waterproof cooler Bag

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept