Industri Nyheder

Sealock Cykel Trekant Frame Taske Cykel Sadeltaske Mountain Bike Crossbar Front Bag

2023-04-07
Sealock Outdoor Group er et kreativt mærke skabt af en uafhængig designer, der elsker udendørs sport. Vi har mange produkter, og hvert produkt har fremragende design og fremragende kvalitet. Det, vi sælger til verden, er ikke teknologien, men designet, der er tættere på rytternes behov. Sealock fokuserer på udvikling og produktion af alle slags udendørs vandtætte cykeltasker. Vores produkter er professionelle, funktionelle og stilfulde. Vi sigter mod at hjælpe udendørselskere med bedre at nyde det sjove ved sport.
Sealock stræber efter at levere exceptionelle produkter og tjenester.

HOLDBAR LETT SKAL: Sealock Bicycle Triangle Frame Bag er lavet af den mest holdbare skal. Det udvendige lag er PU+NYLON, det NEDERSTE lag er TPU-laminering.
STABIL 3 MONTERINGSSTRUKTUR: Cykelrammetaske har 3 stropper til montering på cykelrør. Disse 3 frimærker er svejset løkke på posen og kan holde posen stabil. Triangle Frame Bag flytter sig ikke, selvom du kører på barske veje, og den er meget nem at montere med stropper. Posen passer til de fleste bjerg-, landevejs- og pendlercykler.

Stor kapacitet og foldning: Sadeltaske til cykelpakning har en maksimal kapacitet på op til 5L. Nem at holde i gear og nyde din cykel-pakning campingtur. Rul-top-lukningsdesign justere længden af ​​sadeltaske for at imødekomme dine forskellige kapacitetsbehov. Også passer til arbejdspendlen er det rart at slippe for at bruge en rygsæk i sommervarmen.
Let at fastgøre og stabil: Cykelsædet-sadeltasken inkluderet PP-pladeindsats, der passer mod sadelpinden, betyder, at du kan trække støttestropperne rigtig stramt og få en tætsiddende pasform. Cykelsædet sadeltasken holder stabilt på dine cykelture. Der er ikke brug for værktøj, der passer til forskellige cykler, landevejscykler, mountainbikes, snavscykler.
VANDTÆT: Cykelsædet sadeltaske med vandtætte materialer og vandtæt svejset teknologi. Holdt alt dit udstyr tørt gennem regnen også! Nyd din cykeltur uanset solskin eller regn.

Hvis du er interesseret i flere oplysninger om cykeltasker, så send os en e-mailKaren@sealock.com.hkfå alle detaljer, du vil vide.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept