Industri Nyheder

Introduktionen af ​​vandtæt motorcykeltaske

2023-04-23
I dag introducerer du en ny vandtæt motorcykeltaske. Denne taske kan bruges som duffeltaske og kan også bruges som en tør rygsæktaske.
Den vandtætte motorcykeltaske er lavet af 600D poly coated med TPU, og bruger højfrekvente svejsede sømme og har god vandtæt evne.Taskestørrelsen er 57X32X26CM,og den er 55L.Den øverste lynlås på den vandtætte motorcykeltaske er brug den lufttætte lynlås, som er IPX 7 standard lynlås, som kan forhindre vandet i at løbe ind i posen.
Med en front lynlås netlomme på den vandtætte motorcykel taske, og god til at holde det lille gear. Den to side svejsede lynlås lomme, og meget praktisk til at holde campingudstyr eller noget, du vil nemt at tage. Den vandtætte motorcykel taske svejser to reflekterende stribe, når du kører motorcyklen om natten, og den kan lægge mærke til en anden chauffør. Med en top kortlomme, og du kan sætte kortet på denne lynlåslomme, er den aftagelig.

Den vandtætte motorcykeltaske kan også bæres som en tør rygsæktaske. Og vi har tilføjet to aftagelige stropper. Når du vil bære som en tør rygsæktaske, og du kan sætte remmen på tasken, når du vil gøre det som en motorcykeltaske, og du kan tage remmen med i tasken.

Waterproof Motorcycle BagWaterproof Motorcycle Bag


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept