Industri Nyheder

sealock vandtætte cykeltasker på China cycle

2023-05-20
Sealock har deltaget i CHINA CYCLE for at vise nye produkter vandtætte cykeltasker. Og der har mange forskellige nye vandtætte cykeltasker.
Også mange forskellige cykelfabrikker viser deres produkter, såsom cykelbundbeslag, cykelbremse, cykelkædelås, cykelklokke, cykelkædesæt, cykelkæde, cykelkædehjul og krank og ect. Og vi har set mange forskellige produkter, vi ikke har set før.
Og introducer vores vandtætte cykeltasker på CHINA CYCLE. Cykelhovedposen, som har to små lommer på siden og med en telefontaske på oversiden, materialet er brug 900D TPU presenningen, når du kører på cyklen, og du kan lægge din telefon på tasken, og du kan stadig bruge telefonen på tasken.
 
Den anden vandtætte cykeltasker er en serie af TOP TUBE BAG og sædetasken. Materialet er 420D TPU presenning, og brug den vandtætte lynlås, det er meget praktisk at sætte på en cykel i forskellige størrelser. Sidedelen svejser vi den reflekterende stribe, når du kører på cyklen om natten, kan det gøre som advarselseffekt.




Også andre udendørs vandtætte tasker på vores stand.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept