Industri Nyheder

Miljøvenlige strandkøletasker med blød side Vandtæt, isoleret køler

2023-09-02

Stranden kan være et af de hårdeste miljøer for kølere: direkte sol, høje temperaturer, sand og vand. Desværre er de fleste kølere i strandtote-stil ikke seriøse kølere og prioriterer æstetik frem for funktion. Heldigvis, SealockVandtæt isoleret kølerser skarp ud og leverer en kølende ydeevne i en blød, kølig pose over skulderen. Køleren er bygget som et oppusteligt paddleboard med svejsede sømme, en robust gummieret bund og et stift lærredsskjuler. Den tykke isolering giver den også struktur, så selvom den er blød og fleksibel nok til at bære, beskytter den indholdet og forbliver stiv.


Mens vi testede under køligere efterårstemperaturer, leverede den miljøvenlige, bløde strandkøler dage med isopbevaring i forhold til de timer, vi fik fra blødere taske-stil, bløde kølere. Disse tider ville blive forkortet i direkte sol og høje temperaturer, men de tykke vægge i Sealock TPU soft cooler er mere end nok til en dag på stranden. I vores laboratorium faldt temperaturen inde i tasken faktisk 8 grader mellem to timer og 24 timer efter at have fyldt den med is.


Den er høj nok til vinflasker og kan bære omkring 30 dåser med is, men den er ikke så stor, at du hader at bære den, og den vejer kun 3,6 pund tom.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept