Industri Nyheder

For at spille sejlads på stranden skal du kunne følgende ting

2020-06-10
1. Vær opmærksom på solbeskyttelse
UV -stråler er stærke til søs, og solcreme, solhatte og solbriller er alle vigtige.
Med hensyn til solcreme er den største forskel mellem den solcreme, der bruges til sejlads, og den almindeligt anvendte solcreme vandtæt. En flaske vandtæt solcreme med en høj PA-værdi er dit bedste valg. Jo flere "+"-tegn, jo bedre. Brug solcreme selv på overskyede dage, og påfør det ofte.
Med hensyn til solbriller er det ikke kun det direkte sollys, men også lyset, der reflekteres fra havoverfladen, dækket og sejlene. Kun polariserede briller vil ikke gøre dine øjne trætte.
Med hensyn til ansigtsmasken er en ansigtsmaske, der både kan skygge og vind, det bedste valg til din solbeskyttelse.

2. Brug et par skridsikre sko
Det er bedst at bære et par lyse gummisåler, skridsikre sneakers eller sejlsko for første gang på båden for at forhindre glid på båden. Hvis du har høje hæle, flip-flops og andre upassende sko til molen, skal du gå barfodet!


3. Brug en passende redningsvest
Du bør bære redningsvest, når du deltager i vandsport, men det er ikke nok at have redningsvest på. Du bør justere snørebåndene for at gøre redningsvesten lidt stram til din krop. På den måde glider redningsvesten ikke let i vandet.

4. Pas på, at telefonen falder i vandet
Fra at gå ind i dockområdet skal du passe på din mobiltelefon, kamera, pung og nøgler for at forhindre, at du ved et uheld falder i vandet. Det er bedst at lægge disse ting i en vandtæt pose på forhånd og medbringe dem om bord.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept