Selskab Nyheder

Selskab Nyheder - Shenzhen Yi Fu Lang Handle Udvikling Co, Ltd
  • Vi er ODM & OEM fabrik med over 21 år specialiseret i fremstilling af vandtætte produkter som vandtæt tørtaske, køletaske, cykeltaske, duffeltaske, rygsæk, taljetaske og telefontaske osv.

    2022-10-13

  • Den 28. november 2022 åbner ISPO München dørene på messecentret i München. Det er den største messe for sportsbranchen.

    2022-10-12

  • Sealock har indgået en produktkøbsaftale med Helly Hansen China, og de to parter er blevet enige om at udvikle et dybtgående samarbejde i fremtiden. Partnerskabet giver HH China produktdesign og Sealock med udvikling og produktion. Som en af ​​de mest berømte vandtætte taskeproducenter.

    2022-10-11

  • I den kommende sæson er Sealock ny vandtæt motorcykeltaske på markedet. Dette er en vandtæt sadeltaske, og hovedmaterialet er 500D PVC presenningen, presenningen er tyk, holdbar og høj kvalitet.

    2022-10-10

  • I Sealock bliver din fødselsdag altid husket. Der er fødselsdagskage, gave og fest. Sealock betragter altid arbejdere som sunde. Der er gratis urtesuppe om sommeren. De justerer altid kost for arbejdere.

    2022-10-10

  • Det er mig en fornøjelse at byde velkommen til Rick, en kunde, der primært leverer cykeludstyr til deres kunder. Han fandt os på Alibaba. Da han kom til vores fabrik, var han den første til at undre sig over omfanget af vores fabrik og perfektion af vores udstyr.

    2022-10-08

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept