Selskab Nyheder

Sealock vandtæt sportstaske

2023-05-20
Velegnet til al slags vejr - Sealock vandtæt taske håndterer kraftig regn, sne, sand, mudder og støv. Lav en lufttæt tørrepose med et vandtæt lynlåssystem.
Rivebestandigt stof designet til udendørs eventyr, bjergbestigning, sejlsport, motorcykling, fiskeri, kajaksejlads, kanosejlads, jetski. Kapaciteten på 40L-100L er inden for det tildelte størrelsesområde for store amerikanske flyselskaber. Højfrekvent svejsning med kraftigt spænde, lufttæt vandtæt lynlås og forstærket belastningspunkt. Omhyggelig opmærksomhed på detaljer og kvalitet.
Dette er en duffelbag. Den kan rumme mange ting og er nem at have med. Materialet er stærkt, helt lufttæt, og sømmene er stærke. Ved normal brug er det usandsynligt, at det prikker hul indefra. Forseglingen er med lynlås, og du kan endda folde den sammen som en tør taske. Du kan slippe den bag på en motorcykel eller pickup uden at tænke over det, og posens indhold vil være tørt efter timers kørsel i regnen. Det er helt lavet til at rejse. Den er hård, men faktisk ikke tung, og som håndbagage kan du tage med på tur i en uge eller mere. Det vil få dit udstyr der sikkert, tørt og rent, uanset hvad naturen kaster efter dig.











We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept